Feelgood musical 'Kruimeltje' in theater De Meerpaal in Dronten

'Kruimeltje'. Foto: Willem van Walderveen

In theater De Meerpaal in Dronten is vrijdag 23 september om 19.00 uur een try-out te zien van de familiemusical ‘Kruimeltje’.

Het oer-Hollandse straatjochie Kruimeltje is terug, maar in een nieuw jasje. ‘Kruimeltje’, geschikt voor iedereen vanaf zes jaar, is een hartverwarmende familiemusical vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur.

Besneeuwde straten

Door de besneeuwde straten ergens in Nederland zwerft Kruimeltje, een vrolijke en ondeugende straatjongen van tien jaar. Helemaal alleen, op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige dat Kruimeltje van zijn ouders heeft, is een medaillon, met hun portretjes erin. Ondanks alles blijft hij positief en loopt hij zingend en fluitend de straten door.

Op een dag ontmoet hij het stoere meisje Keesie. Samen beleven ze de meest knotsgekke avonturen. Ondertussen vindt Kruimeltje onderdak bij de vriendelijke kruidenier Wilkes. Tot zijn verbazing blijkt Wilkes zijn vader te kennen: ze waren vroeger vrienden! Kan de kruidenier Kruimeltje helpen in zijn zoektocht naar zijn vader? Zou hij zijn straatleven dan voorgoed gedag kunnen zeggen?

Feelgood

Kruimeltje is een echte feelgood familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Een hartverwarmend verhaal over een jongetje, dat samen met zijn vriendinnetje Keesie, op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je dromen.

Kaarten zijn te reserveren aan de balie op het Serviceplein en via de website van De Meerpaal.

Nieuws

menu