Film & Flavour in Meerpaal Dronten met 'Madres Paralelas'

Beeld uit 'Madres Paralelas'. Foto: Filmdepot

De Meerpaal draait vrijdag 17 juni in een nieuwe editie van Film & Flavour de film ‘Madres Paralelas’. De film biedt een fascinerende kijk op het moederschap.

In ‘Madres Paralelas’ komen bij toeval de bijnaveertiger Janis (Penélope Cruz) en twintiger Ana bij elkaar op de kraamafdeling van een ziekenhuis te liggen. Beide vrouwen zijn ongewenst zwanger, maar willen ook allebei het kind houden. En dat is pas het begin van nog veel meer toevalligheden in dit aangrijpende en meeslepende melodrama, waarin de parallelle levens van deze twee moeders worden gevolgd.

Groeiende band

Regisseur Pedro Almodóvar laat met ‘Madres Paralelas’ een groeiende band zien tussen de twee vrouwen, die hun levens tijdens de film ingrijpend zal veranderen. Penélope Cruz won voor haar rol van Janis de prijs voor beste actrice op het festival van Venetië en was genomineerd voor een Oscar.

Arrangementen en tickets

De aanvang van het koffiearrangement is 9.45 uur. Om 12.00 uur start het luncharrangement. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein en online via de website van De Meerpaal.

Nieuws

Meest gelezen

menu