Erwin Nyhoff kruipt in de huid van Elvis

Erwin Nijhoff. Foto: Robert Westera

‘Elvis was de eerste grote held in mijn leven. Als jochie van een jaar of vier zag ik hem op de Duitse tv, in zwart wit. Ik was enorm onder de indruk. Die schokkende heupbewegingen, die rauwe muziek. Al die gillende meiden. Dat was voor mij de oerknal van de rock and roll’.

Aan het woord is zanger/gitarist Erwin Nyhoff. Hij is het stralend middelpunt van een wervelende muzikale show die helemaal in het teken staat van Elvis Presley, nog altijd de enige echte Koning van de Rock And Roll. Op vrijdag 24 maart te zien in het Agora Theater in Lelystad.

Tussen 1953 en 1977 nam The Pelvis meer dan 700 liedjes op, waarvan het merendeel tot klassieke rocksongs gerekend mag worden. Always on My Mind, That’s Allright, Are You Lonesome Tonight, Hounddog, Heartbreak Hotel, Jailhouse Rock , ze hebben allemaal een plaatsje in het collectieve geheugen van muziekliefhebbers waar ook ter wereld.

In de show ‘Elvis The Music – His Legacy & His Music’ verplaatst Erwin Nyhoff zich helemaal in de persoon van Elvis en samen met een 10-koppige superband neemt hij een duik in diens repertoire. Inclusief blazers, achtergrondvocalisten en een fraaie lichtshow. Al die elementen samen zorgen ervoor dat de legendarische zanger een avondje helemaal tot leven komt.

De show in de Grote Zaal begint op 24 maart om 20.15 uur.

Kaarten zijn te bestellen via www.agora-lelystad.nl

Nieuws

Meest gelezen

menu