Eerst ontbijten en dan kijken naar spannende tijdreisfilm in De Meerpaal

Beeld uit 'Captain Nova'. Gusto Entertainemt

Dronten - De Meerpaal houdt zondag 28 november een filmontbijt, waarbij de film 'Captain Nova' wordt getoond. Het hele gezin kan dan genieten van een ontbijt om daarna te kijken naar deze leuke en spannende tijdreisfilm voor de hele familie.

Klimaatramp voorkomen

In ‘Captain Nova’ reist gevechtspiloot Nova terug in de tijd om een klimaatramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?

‘Captain Nova’ ging afgelopen maand in voorpremière tijdens het Cinekidfestival en werd lovend ontvangen. ‘Eigenlijk draait deze toffe sciencefictionfilm pas vanaf 1 december in reguliere bioscopen, maar wij mogen hem als een van de eersten vertonen,’ vertelt Robin Wever, filmprogrammeur bij De Meerpaal. ‘Niet alleen is deze fantasierijke film een feestje om naar te kijken, ook geeft het met een knipoog een serieuze boodschap mee over het klimaat’.

Kaarten reserveren

Vanaf 10.00 uur kan er aangeschoven worden om te genieten van het ontbijtmenu. Vervolgens start om 11.00 uur de film. Kaarten voor het filmontbijt zijn te telefonisch te reserveren aan de balie van het Serviceplein via nummer 0321-388777 of via de website van De Meerpaal.

Nieuws

Meest gelezen