Eerbetoon aan Elvis in De Meerpaal

'Elvis - The Music'. Foto: Robert Westera

‘Elvis The Music’, vrijdag 30 december om 20.15 uur te zien in theater De Meerpaal in Dronten, is een wervelende muzikale show met de beste songs van de Amerikaanse superster. Met een superband inclusief blazers, backing vocals én beeld & decor. Featuring: zanger/gitarist Erwin Nyhoff.

Elvis Presley, ‘The King’ is een van de allergrootste namen uit de muziekgeschiedenis. Tijdens zijn actieve zangcarrière, nam hij meer dan 700 songs op met als hoogtepunten Always on My Mind, Allright, Are You Lonesome Tonight, Hounddog, Heartbreak Hotel, Jailhouse Rock, Love Me Tender, Blue Suede Shoes, Suspicious minds, In The Ghetto en Don’t Be Cruel.

Massahysterie

Hij ontketende voor het eerst massahysterie tijdens concerten, wist in diverse stijlen uit te blinken en is ontelbare keren nagedaan. Zijn invloed is zo groot dat hij na zijn dood vaak in levende lijve werd gesignaleerd. In Elvis The Music komen zijn grootste hits (en meer!) voorbij in een unieke spetterende liveshow in the spirit of Elvis Presley.

Perfecte verschijning

Erwin Nyhoff is in de rol van The King een perfecte verschijning en is als artiest méér dan hot, hij toerde met meerdere bluesshows van én speelde de hoofdrol in de musical over het leven van blueslegende Harry Muskee.

Kaarten zijn te reserveren via de website van De Meerpaal of aan de balie van het Serviceplein.

Nieuws

menu