Dirk Scheele treedt op tijdens LelyStart

Dirk Scheele. Foto: Willem Schalekamp

Kinderpopster Dirk Scheele treedt zaterdag 10 september om 11.00 uur op tijdens LelyStart in Lelystad. Hij brengt er de voorstelling ‘Z’n leukste liedjes’.

Dirk Scheele is bekend van zijn mateloos populaire YouTube-kanaal, zijn tv-programma op Nickelodeon en zijn drukbezochte theatershows. In deze solovoorstelling speelt hij veel liedjes uit zijn enorme repertoire. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues tot pop en wereldmuziek. Maar op z’n Dirks natuurlijk. Er is ruimte voor verzoeknummers.

Gevestigde speler

Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van twee tot zeven jaar.

Anderhalf miljoen weergaven

Kinderen kennen hem uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld twee tot drie keer optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks anderhalf miljoen weergaven en telt zijn kanaal zestigduizend abonnees. Onlangs heeft hij voor zijn inzet voor goede doelen een koninklijke onderscheiding ontvangen en is zijn complete oeuvre bekroond met de allereerste Buma Kindermuziekprijs.

Tickets via de site van LelyStart.

Nieuws

menu