De sterren van morgen bewonderen in ‘Talent On The Move’ in Agora Lelystad

Danstalent doet Agora aan. Foto: Sjoerd Derine

Een aanstekelijke en zeer afwisselende dansshow op het hoogste niveau. Dat is ‘Talent On The Move’, zaterdag 28 mei om 20.15 uur te zien in het Agora Theater in Lelystad.

Het jaarlijkse tourneeprogramma van de virtuoze en veelzijdige topdanstalenten van Codarts Rotterdam is dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. Ook dit jaar doet het gezelschap Agora weer aan. Het is een dansvoorstelling om met het hele gezin te bezoeken.

Hedendaagse dans

‘Talent On The Move’ herbergt het beste van hedendaagse dans. Van solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd.

De jaarlijkse tournee van ‘Talent On The Move’ is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. De passie en energie spatten van het podium af: ieder jaar weer, ieder jaar anders, en nu al meer dan tien jaar.

Kaarten bestellen

Kaarten voor de voorstelling zijn telefonisch te bestellen via nummer 0900-0322 (zeven dagen per week van 10.00 tot 20.00 uur), per e-mail via klantenservice@agora-lelystad.nl en via de website van Agora.

Nieuws

menu