Corneel staat een avond in het teken van Springsteen

Brucified doet er alles aan om het gevoel en geluid te creëren dat hoort bij de live concerten die Bruce nog steeds geeft. Foto: Jan Hoekstra

Bruce Springsteen is zonder twijfel één van de meest invloedrijke rocksterren aller tijden. Samen met zijn E Street Band veroverde hij een vaste plek in vele harten, platenkasten en hitparades. Aangestoken door het Springsteen-virus brengt Brucified op 10 februari een meer dan waardig eerbetoon aan Bruce Springsteen & The E Street Band in Corneel.

Stevige drums, een stuwende bas, gierende gitaren, brullende saxofoon, synthesizergeluid, piano, backing vocals en overtuigende performance van de frontman, Brucified heeft het allemaal. De band doet er alles aan om het gevoel en geluid te creëren dat hoort bij de live concerten die Bruce nog steeds geeft. Het leverde de band een knappe derde plaats op in SBS6 programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ en trad hiermee op in een volle Ziggo Dome in Amsterdam. Onder andere Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk, die jurylid was tijdens ‘The Tribute’ is lovend over wat Brucified heeft laten zien tijdens de muziekwedstrijd. Hij spreekt van een ‘fantastische band’.

Tickets voor het concert in Corneel zijn te koop via corneel.nl

Nieuws

menu