Corneel staat een avond in het teken van Black Sabbath en Twisted Sister

Twisted Sisters (links) en Back to Sabbath. Eigen foto

Op 30 september staat er een tweetal super tributebands in het Lelystadse poppodium Corneel: Twisted Sisters en Back to Sabbath.

Twisted Sisters

De Twisted Sisters zijn een all-female Twisted Sister tribute band. Ze zijn precies wat ze zeggen dat ze zijn: een tornado aan energie die het publiek meeneemt langs de hoogtijdagen van de legendarische 80’s rockband Twisted Sister. Een pure rock ’n roll show zoals je ‘m mag verwachten en waar je al heel lang op zít te wachten. Megahits als ‘We’re not gonna take it’, of ‘I Wanna Rock’ komen natuurlijk voorbij, maar verwacht daarbij ook een compleet gevulde setlist die het publiek laat dansen, meezingen en één groot feest bouwen! Voor minder doen de Twisted Sisters het immers niet.

Back to Sabbath

Back to Sabbath is de Nederlandse Ozzy-era Black Sabbath tribute. Verwacht een muur aan geluid met pompende riffs, zoals je dat van een Black Sabbath tribute mag verwachten. Back to Sabbath weet dan ook als geen ander de onmiskenbare heavy metal sound van Black Sabbath neer te zetten. Back to Sabbath werd opgericht in 2018 door vier mannen die Black Sabbath door hun aderen hebben stromen. Alle vier afkomstig uit andere projecten, nemen zij een bak aan ervaring mee. De show van Back to Sabbath laat het publiek dan ook absoluut niet stilstaan.

Tickets voor dit concert zijn te koop via de website van Corneel .

Nieuws

menu