'Christmas with André' in bioscoop De Meerpaal

Beeld uit 'Christmas with André'. Marcel van Hoorn

Dronten - De Meerpaal vertoont zaterdag 27 november en donderdag 2 december de film 'Christmas with André'.

Feestelijke stemming

De concertfilm met André Rieu staat garant voor een feestelijke stemming en een warm gevoel van binnen. In zijn woonplaats Maastricht creëert de Koning van de Wals een waar winterpaleis met prachtige decors en versieringen. Ook speelt hij samen met zijn orkest heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als ‘Jingle Bells’, ‘O Holy Night’ en ‘Hallelujah’.

Ongelooflijke verrassingen

Naast klassieke kersliederen en enkele ongelooflijke verrassingen wordt het filmpubliek ook verwend met exclusieve toegang backstage, en zal presentatrice Charlotte Hawkins met André praten over de productie van zijn muzikale winterwonderland. ‘Een onvergetelijke kersttraktatie voor elke liefhebber van muziek, gezelligheid en sfeer,’ aldus filmprogrammeur Robin Wever.

Favoriete tijd

André zelf zegt over zijn nieuwe concertfilm: ‘Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar en die breng ik het liefste door met mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad. Ik wil mijn bioscooppubliek uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wonderwereld van kerst.’

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein, telefonisch via nummer 0321-388777 en via de websit e van De Meerpaal.

Nieuws

menu