Brandweerman Sam in De Meerpaal Dronten

Beeld uit 'Brandweerman Sam Live! Foto: Wim Lanser

Wegens groot succes komt Brandweerman Sam samen met zijn trouwe vrienden opnieuw in actie in de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat’. De show is zondag 29 januari om 14.00 uur te zien in theater De Meerpaal in Dronten.

Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden?

Dichte mist

De piratenteams gaan op pad. Maar als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden.

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat.

Wie net als Norbert een echte piraat wil zijn kan vóór de voorstelling naar de foyer van het theater komen en een eigen ooglapje maken.

Verkleed

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto.

Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in De Meerpaal. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen voor tien euro.

Nieuws

menu