Speciale events in Bioscoop De Meerpaal: Kleuterbios, Sweet Ladies Night en een Film & Flavour!

Bioscoopspecials. Foto: De Meerpaal

Naast de reguliere filmprogrammering van Bioscoop De Meerpaal zijn er ook regelmatig speciale events. Voor de komende maand staat er een Kleuterbios, Sweet Ladies Night en een Film & Flavour op het programma.

Kaarten bestellen kan via de website van De Meerpaal.

Kleuterbioscoop

Zondag 5 februari om 13.30 uur is er Kleuterbios met de film ‘Fien & Teun Gaan Kamperen’. De film duurt iets langer dan een uur en na afloop krijgt iedereen iets leuks mee om thuis te kunnen spelen en knutselen.

Woensdag 8 februari om 20.00 uur is het Sweet Ladies Night met de film ‘Magic Mike’s Last Dance’. Vlak voor Valentijnsdag komt het derde deel van de Magic Mike-filmreeks uit. Channing Tatum is opnieuw te zien in de hoofdrol, naast Salma Hayek Pinault. Extra leuk: tijdens deze Sweet Ladies Night hebben dames de optie om een plankje vol zoetigheid te bestellen.

Film & Flavour

In het kader van Film & Flavour is donderdag 16 en vrijdag 17 februari de film ‘De acht bergen’ van Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch te zien in de bioscoop van De Meerpaal. ‘De acht bergen’ is een melancholiek drama over een mannenvriendschap. Hun leven lang blijven de twee mannen bevriend, al zijn er onderweg wel veel pieken en dalen. De film is gebaseerd op de Italiaanse bestseller ‘Le otto montagne’ van Paolo Cognetti.

Er zijn drie arrangementen. Het wijnarrangement (glas wijn plus bittergarnituur) is donderdag 16 februari om 18.45 uur. Vrijdag 17 februari om 9.45 uur is er het koffiearrangement (koffie/thee met een lekkernij). Diezelfde dag om 12.00 uur is er het luncharrangement (soep, broodje en een drankje.

Meer informatie is te vinden op de website van De Meerpaal.

Nieuws

Meest gelezen

menu