'Assepoester De Musical' in theater De Meerpaal

Beeld uit 'Assepoester De Musical'. Foto: Wim Lanser

In ‘Assepoester De Musical’, maandag 1 mei om 13.30 uur te zien in theater De Meerpaal in Dronten, komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen.

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals betovert Van Hoorne Entertainment in 2022 en 2023 theaterbezoekers met ‘Assepoester De Musical’; . Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen, zijn de sprookjesvoorstellingen al vele jaren op rij échte publiekstrekkers.

Flinke dosis humor

Uiteraard mag ook in deze sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment een flinke dosis humor niet ontbreken. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer zorgen voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud.

Verkleedwedstrijd

Wie verkleed naar het theater komt en zich vóór de voorstelling aanmeldt bij de sprookjesbalie doet mee aan de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kunnen jeugdige bezoekers na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Nieuws

Meest gelezen

menu