Yargan en Kamphorst ook volgend seizoen weer bij SV Reaal Dronten

Burak Yargan, Barry Kamphorst en Vincent Zaal na de ondertekening van de contracten voor het seizoen 2023/2024. Foto: SV Reaal Dronten

Voetbalvereniging SV Reaal Dronten is afgelopen seizoen een nieuwe fase begonnen met twee hoofdtrainers, Barry Kamphorst en Burak Yargan. Dat heeft goed uitgepakt. Reaal doet dit seizoen bovenin de vierde klasse mee en strijdt nog volop om promotie. Beide trainers verlengen hun verblijf bij de club.

Yargan gaat voor zijn vijfde seizoen bij Reaal Dronten, sinds afgelopen zomer versterkt met Barry Kamphorst, die zijn tweede seizoen ingaat bij de club.

Duidelijk doel

De vereniging heeft een duidelijk doel: jonge talentvolle spelers de kans te bieden zich te ontwikkelen naar een hoger niveau. Met het verlengen van de contracten van Kamphorst en Yargan creëren het bestuur en de Technische Commissie de voorwaarden om dit doel te bereiken.

Reaal heeft de afgelopen jaren bewezen een goed georganiseerde vereniging te zijn met prima faciliteiten voor zowel prestatief als recreatief voetbal. Met een onderscheidende, ambitieuze denkwijze van de brede technische staf ondersteund door onder andere videoanalyse werkt de club toe naar het waarmaken van de ambitie om een stabiele derdeklasser te worden.

Nog in gesprek

Met de overige leden van de staf is de club nog in gesprek. De Technische Commissie is druk met de selectie voor komend seizoen. Spelers die toe zijn aan een volgende stap en ambitieus en doelgericht zijn ten aanzien van hun eigen ontwikkeling, worden van harte uitgenodigd contact op te nemen met de technische commissie via tcsenioren@reaaldronten.nl.

Nieuws

Meest gelezen

menu