Volle bak voor mountainbikejeugd tijdens clubkampioenschappen Toerclub Flevoland

Toerclub Flevoland MTB jeugd clubkampioenschappen. Teun Putter

Lelystad - De jeugdgroepen van het mountainbiken van Toerclub Flevoland gingen zondag volle bak tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. In vier niveaugroepen gingen de mountainbikers met elkaar de strijd aan om de punten.

Op het crossterrein op Noordersluis in Lelystad werden allerlei spellen gedaan waar behendigheid, techniek en kennis van het mountainbiken voor de punten zorgden. Met als klap op de vuurpijl per groep een spectaculaire race over het parcours.

Felix Post (groep 1), Levi Hamelink (groep 2), Daan Koenders (groep 3) wisten in hun niveaugroep de meeste punten te pakken en mochten de wisselbeker in ontvangst nemen. De overall clubkampioen Geert Putter (groep 4) ging er met de meeste punten vandoor. 

Ook eens proeven aan het mountainbiken? Tijdens de trainingen leren de kinderen op een leuke en veilige manier de vaardigheden van het mountainbiken door gediplomeerde en ervaren MTB-ers. Kijk voor meer informatie over mountainbiken op de website:  www.toerclubflevoland.nl  en geef je op voor een proefles op de zondagochtend.

Nieuws

Meest gelezen