Sportverkiezing Dronten weer in aantocht

Groepsfoto van de winnaars van de Sportverkiezingen 2020/2021 van de gemeente Dronten. Foto: Fotostudio Wierd

Het is weer mogelijk om aanmeldingen door te geven voor de sportverkiezing van de gemeente Dronten. Op vrijdagavond 3 februari 2023 worden de winnaars traditiegetrouw bekendgemaakt in De Meerpaal.

De sportverkiezingen van de gemeente Dronten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder Sportman van het jaar, Sportvrouw van het jaar, Sportploeg van het jaar en Sportcoach van het jaar. Ook voor de jeugdsporters is volop aandacht. Denk aan verkiezing voor de Jeugd Sportploeg van het jaar en het sporttalent uit de gemeente Dronten.

In maart 2022 werd Scott Boon (atletiek) uitgeroepen tot Sportman van het Jaar en Manon Bakker (wielrennen) tot Sportvrouw van het jaar. De prijs voor beste sportploeg was voor Swift ’64 (voetbal) en die van beste sportcoach voor Nicky Heijboer (paardensport).

Aanmelding doorgeven

Het nomineren van een sporter voor één van de categorieën binnen de sportverkiezing of een vrijwilliger van een vereniging in het zonnetje zetten, kan via de website https://sportindronten.nl/sportverkiezing . Ook is het mogelijk om aanmeldingen door te geven door te mailen naar sportverkiezingdronten@outlook.com.

Nieuws

menu