Reaal Dronten viert zilveren jubileum met benefietwedstrijd tegen Golden Boys Ajax

Golden Boys Ajax (eigen foto) en Reaal 1 (foto: Tonny Vahl).

SV Reaal Dronten bestond op 10 januari 25 jaar. De vereniging viert haar zilveren jubileum zaterdag 2 juli met leden, oud-leden, vrijwilligers en sponsoren. Thema van de feestdag is op Sportpark De Munten is ‘Reunited’. Met diverse activiteiten wordt bovendien geld opgehaald voor twee goede doelen.

De jubileumfeestdag wordt officieel geopend in aanwezigheid van oud-voorzitter Joseph Majoie en sportwethouder Siert Jan Lap. Ook is er aandacht voor de maar liefst tien jubilarissen, die allen 25 jaar aaneengesloten lid zijn van de vereniging.

Voetbalclinics en ‘Skill Games’ voor de jeugd

Vanaf 11.00 barst het feest los en is er grote aandacht voor de jeugd. Op het hoofdveld zijn er voetbalclinics voor de jeugd van DBN CoachXperts en op veld 2 zijn er ‘Skill Games’ (spellen waarmee je je voetbalskills kunt trainen). In de avond is er een kinderdisco

Benefietwedstrijd tegen Golde Boys Ajax

Om 15.00 uur speelt een speciaal geformeerd jubileumteam tegen de Golden Boys Ajax. Deze ex-profvoetballers spelen de eerste helft tegen het huidige Reaal 1 en de tweede helft tegen een team van oud eerste elftalspelers van Reaal. Op de website van SV Reaal zijn de namen van de spelers van de aantredende teams inmiddels bekend gemaakt. Toegang tot deze wedstrijd is gratis voor leden, vrijwilligers, relaties en bezoekers.

Jubileumloterij

Met een jubileumloterij en de verkoop van sponsortickets haalt de vereniging donaties op voor de FUN Foundation en de Voedselbank. Bedrijven, sponsoren en relaties kunnen sponsortickets bestellen in ruil voor leuke extra’s, zoals plekken in de sponsor-area langs de lijn, een vermelding in het jubileumboek en de aftermovie.

De trekking is om 22.00 uur en daarbij ook de bekendmaking van het opgehaalde bedrag voor de Voedselbank en FUN Foundation.

Vanaf 20.00 uur start de feestavond met zanger Jordy Roelvink en het van oudsher Dronter DJ trio ‘Natural Born Mixers’ doet een reünie optreden speciaal voor de gelegenheid.

Nieuws

menu