Reünie Schaatstrainingsgroep Dronten opnieuw uitgesteld. 'Zodra de coronamaatregelen het toelaten, vindt de reünie alsnog plaats'

STG Dronten verzorgt al sinds haar oprichting in 1971 schaatstrainingen voor haar leden.

STG Dronten verzorgt al sinds haar oprichting in 1971 schaatstrainingen voor haar leden. Foto: STG Dronten

Schaatstrainingroep STG Dronten bestond op 19 februari 2021 vijftig jaar. Vanwege de coronamaatregelen kon vorig jaar de reünie niet doorgaan en werd deze uitgesteld naar 12 februari 2022. ‘Helaas moeten we opnieuw besluiten om de reünie uit te stellen. We houden iedereen op de hoogte en zodra de maatregelen het toelaten wordt de reünie alsnog georganiseerd’, aldus de vereniging.

Gedurende het jaar is er een mooie terugblik gemaakt in de vorm van filmpjes over de afgelopen 50 jaar van deze sportieve en gezellige vereniging. Wie hiervan op de hoogte wil blijven, of wie informatie wil ontvangen over de aanstaande reünie, kan contact opnemen met de jubileumcommissie via stgdronten.jubileumcommissie@gmail.com of een kijkje nemen op de website van STG Dronten .

Informatie over de reünie volgt via de bovengenoemde website en de nieuwsbrief, waarvoor aangemeld kan worden via stgdronten.jubileumcommissie@gmail.com.