Pinkstertoernooi BAS Tennis & Padel komt er weer aan

Beeld van een eerder Pinkstertoernooi. BAS Tennis & Padel

Biddinghuizen - Voor de twintigste keer houdt BAS Tennis & Padel uit Biddinghuizen van donderdag 6 tot en met maandag 10 juni het traditionele Pinkstertoernooi op het tenniscomplex van sportpark De Schelp in Biddinghuizen.

Verschillende klassen

Er worden tennis- en padelwedstrijden gespeeld in verschillende klassen vanaf 17 jaar. Ook zijn er een ‘klungelpoule’ en (groot)ouder/kind tennispoule. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor het hele gezin en omdat het de twintigste editie is wordt er op zaterdag 8 juni een feestavond gehouden.

Twee goede doelen

Net als alle twintig voorgaande jaren gaat de opbrengst van het toernooi naar een goed doel in de regio. Omdat het de twintigste editie is, gaat de opbrengst naar twee goede doelen, te weten het Alzheimer Café Dronten en de Stichting Dierennoodhulp Flevoland.

Een begrip

In Biddinghuizen en omgeving is het Pinkstertoernooi inmiddels een begrip. Velen hebben de agenda al geblokt, ook al zijn er geen ‘punten’ te verdienen. Kenmerkend aan dit toernooi is dat iedereen kan meedoen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een tennis- of padelvereniging. Ondanks dat er flink gestreden wordt op de baan, staat uiteindelijk de gezelligheid en de opbrengst voor het goede doel voorop.

Opgeven voor het toernooi voor tennis en padel, kan online .

Nieuws

Meest gelezen

menu