Indoor padelbanen bij Flevo Padel - Manege Lelystad feestelijk geopend

Wethouder Jack Schoone (links) en Karst van der Laan openen de indoor padelbanen van Flevo Padel. Foto: Flevo Padel

De indoor padelbanen bij Flevo Padel op het terrein van Manege Lelystad aan de Hoefslag 1 zijn zaterdag feestelijk geopend. ‘Padel is een van de snelst groeiende sporten ter wereld en ook in Nederland wint het rap terrein’, zegt eigenaar Karst van der Laan.

Mix tussen tennis en squash

Padel is een mix tussen tennis en squash en is geschikt voor jong en oud. Het spel wordt altijd met vier spelers gespeeld, waarbij de spelregels veelal gelijk zijn aan tennis. De volgende eigenschappen komen bij het padel spel goed van pas: geduld, snelle reflexen en strategisch denken.

Van der Laan: ‘De opkomst bij de opening was geweldig en de bezoekers waren enthousiast. Wij hebben enorm veel positieve reacties ontvangen en de clinics werden druk bezocht’.

[De tekst gaat verder na de foto]

Hele jaar door padel spelen

De vraag naar padelbanen groeit in Flevoland waanzinnig. ‘Door de overdekte padelbanen kan er het hele jaar door padel worden gespeeld’, voegt Van der Laan toe.

Gedurende het hele jaar zijn er diverse activiteiten te doen bij Flevo Padel, denk hierbij aan padellessen, clinics en verschillende toernooien. Van der Laan: ‘Onze baan is voor iedereen bespeelbaar, je hoeft geen lidmaatschap aan te schaffen en je kunt de banen via flevopadel.nl boeken. Fijne bijkomstigheid is dat wij ook materiaal verhuren. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de kantine. We vinden het prettig als spelers voor of na hun spel nog even bij ons verblijven’.

Flevopadel.nl

Nieuws

menu