Happy Cycling promoot fietsen in Dronten

Een aantal fietsers van Happy Cycling. Foto: Ben Eekhof Fotografie

Met talloze uitgestippelde themaroutes over de meer dan een paar honderd kilometer aan fietspaden en wegen door gevarieerde bossen, over strakke dijken en door het groene buitengebied is gemeente Dronten een walhalla voor recreatieve fietsers.

Een groep van vijftig recreatieve wielrenners maakt daar wekelijks gebruik van. Hoewel er geen sprake is van een vereniging, zijn ze wel verenigd in de groep Happy Cycling en fietsen in wisselende samenstellingen afstanden van 60 tot 150 kilometer of soms zelfs meer. Met name in Flevoland, maar vaak ook daarbuiten.

In overleg

Plezier in het samen fietsen staat daarbij bovenaan, snelheid en afstand worden in overleg bepaald door de groep. Wat wielrennen in gemeente Dronten zo aantrekkelijk maakt zijn de brede en goed verzorgde fietspaden en de veilige wegen in het buitengebied. Maar ook de grote variatie die de omgeving biedt.

Warm hart

De wielrenners van Happy Cycling dragen Dronten een warm hart toe en daarom rijden ze sinds deze maand in nieuwe wielerkleding waarin de huisstijl van ‘Dronten geeft je de ruimte’ terug te zien is. Naast de herkenbaarheid op de weg leveren de wielrenners ook hun bijdragen op social media en desgewenst in marketinguitingen van Dronten Marketing.

‘Een mooie samenwerking tussen Dronten Marketing en de sporters,’ aldus Josje Waagmeester van de Stichting Dronten Marketing. ‘De wielrenners zijn onze ambassadeurs en dragen samen met Dronten Marketing uit hoe mooi fietsen in onze gemeente is.’

Samenwerkingspartners

Ook Leisure World Bike Store en KWOOT-communicatie zijn aangehaakt als samenwerkingspartners van Happy Cycling.

Nieuws

menu