Handbal Vereniging Lelystad huldigt zaalkampioenen Dames A

De Dames A van HVL werden in de bloemetjes gezet tijdens het familie- en vriendentoernooi. Foto: Fotostudio Wierd

De dames A van Handbal Vereniging Lelystad (HVL) zijn zaalkampioen 2021/2022 geworden. De huldiging vond zaterdag 11 juni plaats tijdens het familie- en vriendentoernooi.

Het toernooi is bedoeld om het handbalseizoen 2021/2022 gezellig af te sluiten, nieuwe mensen enthousiast te maken voor deze sport maar bovenal om de kampioenen goed in het zonnetje te zetten.

Huldiging dames A

Sportwethouder Jack Schoone kwam speciaal naar De Rietlanden om dit bijzondere team te feliciteren en toe te spreken. In dit sterke meidenteam is iedere speler uniek en draagt iedereen op haar specifieke wijze bij aan goede en mooie wedstrijden. Deze teamprestatie leidde uiteindelijk tot dit kampioenschap.

Naast het team zijn ook voormalig trainster Saskia en beide coaches Ron en Patty bedankt voor hun, veelal vele jaren, geweldige inzet. Dit team had ook een grote groep trouwe supporters en sponsors. Ook deze waren bij de huldiging aanwezig.

Familie- en vriendentoernooi

Voor de huldiging werd gestreden om de eerste plaats bij het familie- en vriendentoernooi. Voor de handballers een mooi moment om te laten zien wat allemaal mogelijk is, terwijl voor velen het een eerste kennismaking was met de sport handbal. De geslaagde dag werd afgesloten met een barbecue en live muziek.

HVL is een handbalvereniging waar de prestaties van jong tot oud zeker belangrijk gevonden wordt maar waar spelplezier en gezelligheid minstens even belangrijk zijn.

Mensen die interesse hebben om een paar keer mee te trainen, kunnen een berichtje sturen naar secretaris@handbalvereniginglelystad.nl met vermelding van naam en leeftijd. Een uitnodiging volgt daarna.

Nieuws

Meest gelezen

menu