Gratis Avond Fietsvierdaagse brengt Lelystad in beweging

Deelname aan de Avond Fietsvierdaagse is dit jaar gratis vanwege het 40-jarig jubileum van Toerclub Flevoland. Foto: Toerclub Flevoland

Toerclub Flevoland houdt van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 juli voor jong en oud de Avond Fietsvierdaagse in Lelystad. Er zijn opnieuw vier prachtige routes door de provinciehoofdstad uitgestippeld die de deelnemers langs verrassende plekjes brengen. Deelname is dit jaar geheel gratis vanwege het 40-jarig jubileum van Toerclub Flevoland.

In en om Lelystad is er een prachtig fietsroutenetwerk. Toerclub Flevoland knoopt al deze paden aan elkaar en dat leidt tot vier prachtige routes van 15 en 25 kilometer die voor alle leeftijden prima te fietsen zijn. Ook in deze 43e Avond Fietsvierdaagse doen de deelnemers weer alle hoeken van Lelystad aan. Zo zijn de pareltjes van Lelystad in het programma opgenomen, zoals het Natuurpark, de kuststrook en de Hollandse Hout.

Routes zijn nauwkeurig uitgepijld

Het is de organisatie opnieuw gelukt nieuwe elementen aan de routes toe te voegen. De routes zijn nauwkeurig uitgepijld, zodat deelnemers altijd de weg kunnen volgen. Daarnaast krijgen deelnemers bij vertrek de route op papier mee. Onderweg kan er op een stempelpost even worden uitgerust. Voor de pechgevallen is er een bezemwagen op afroep beschikbaar.

Alle reden dus om aan de start te verschijnen van de Avond Fietsvierdaagse bij het clubgebouw van voetbalvereniging Unicum/Toerclub Flevoland op sportpark Schouw te Lelystad. Starten kan iedere avond tussen 18.00 en 19.00 uur. Om eventuele drukte bij de inschrijving te voorkomen, kan men zich van tevoren inschrijven bij Enjoy & Meerens aan Zuiderpoort 4.

Kijk voor meer informatie op www.toerclubflevoland.nl .

Nieuws

menu