Flevo Delta Dronten begint cursus Start to Run

Flevo Delta begint de cursus Start to Run. Foto: Atletiekunie

Atletiekvereniging Flevo Delta uit Dronten begint dinsdag 6 september om 19.30 uur met de zeven weken durende loopcursus Start to Run.

Landelijk hebben ruim 68.000 hardlopers de Yakult Start to Run succesvol afgerond. Ze waarderen de cursus met een 8,5. Dit komt mede door de support van de trainers en loopmaatjes. Dat zorgt voor een fijn en fit gevoel, voor meer energie en minder stress.

‘Ik was zo iemand die altijd zei ‘‘Nee, hardlopen kan ik écht niet, daar heb ik het lijf ook niet voor.’’ Of smoesjes verzon als ‘‘Het moet dan wel dichtbij huis kunnen’’. Hoe stom het nu ook klinkt, ik had niet gedacht dat ik zo leuk zo vinden. Hardlopen heeft mijn leven positief veranderd.’ Dit zijn de woorden van een deelneemster uit 2021.

Wie ook wil ervaren wat lopen met hem of haar doet kan vrijblijvend naar de informatieavond op dinsdag 6 september om 19.30 uur komen. Er zijn miniclinics voeding en blessurepreventie en er is een korte training. Wie verzekerd wil zijn van een plek kan mailen naar degrootmarjo@gmail.com. De eerste echte trainingsavond is dinsdag 13 september om 19.30 uur.

Aanvullend op de dinsdagse training biedt Flevo Delta gratis een tweede training aan op zaterdagmorgen. Deelnemers kunnen deze extra training ook in hun eentje doen aan het eind van de week.

Alle activiteiten vinden plaats vanaf de accommodatie van Flevo Delta aan de Educalaan 18 in Dronten. Wie meer vragen heeft kan bellen of appen met Marjo de Groot, telefoon: 06-49980235. Hier vindt je meer informatie over Start to Run.

Nieuws

menu