Festool nieuwe hoofdsponsor Omloop Flevoland

Zaterdag 25 juni wordt, mede door ‘robuuste’ routes, (weer) een fantastische fietsdag. Foto: Fietssport.nl

Omloop Flevoland, de wielertoertocht die dit jaar op zaterdag 25 juni wordt gehouden, heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Festool.

Het Duitse merk Festool heeft een rijke geschiedenis op het gebied van hoogwaardig gereedschap. Festool levert namelijk een breed scala aan elektrisch gereedschap en accessoires en staat sinds 1925 voor kwaliteit en een uitstekende service. De Omloop Flevoland is het oudste toerfietsevenement van de provincie Flevoland en heeft inmiddels een vaste plaats verworven op de Nederlandse toerfietskalenders.

Volgens Arjan Graafland, manager marketing bij Festool, passen Festool en de Omloop Flevoland uitstekend bij elkaar: ‘Zowel Festool, als de Omloop Flevoland hebben kernwaarden als de hoogste kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan’.

Wil Dennissen, namens Toerclub Flevoland organisator van de Omloop Flevoland, is het daar roerend mee eens: ‘De organisatie van de Omloop Flevoland krijgt al jaren veel lof toegezwaaid voor een perfecte organisatie. Het NTFU-keurmerk ‘Extra Goed Geregeld’, dat borg staat voor kwaliteit, veiligheid en service, is dan ook meer dan op zijn plaats’.

Kortom, zaterdag 25 juni wordt, mede door ‘robuuste’ routes (weer) een fantastische fietsdag.

www.omloop-flevoland.nl

Nieuws

menu