Derde Kiekendief Marathon komt er aan

Beeld van de eerste Kiekendief Marathon. Archieffoto: Fotostudio Wierd

De derde editie van de Kiekendief Marathon wordt zaterdag 4 juni gehouden. De estafette-marathon is voor duo’s en teams uit de gemeente Dronten.

Het Stimuleringsfonds Sportevenementen van de provincie Flevoland draagt 2.000 euro bij in de organisatiekosten. ‘Hier zijn we heel erg blij mee,’ zegt Johann Diermeier namens de organisatie van de Kiekendief Marathon. Een mogelijke besteding wordt de bouw van een eigen website, zodat het vrolijke hardloop- (en fiets-)festijn nog meer bekendheid krijgt. Als voorwaarde voor het toekennen van het sponsorbedrag zal de Kiekendief Marathon in het vervolg in updates uitingen van Team Flevoland en ‘Flevoland komt weer in beweging’ gebruiken.

Bij de derde Kiekendief Marathon zijn er onderweg stops voor het proeven van lokale lekkernijen, net zoals de eerste keer in 2019. Vorig jaar mochten de teams, vanwege corona, alleen op eigen gelegenheid van start en waren er geen stops. Dit keer is er muziek door Alliance, Backdoor Stompers, Flashback, Blokfluit ensemble, de Meerpaal Malletband en Roll ‘m Easy.

Inschrijven kan via deze link .

Nieuws

menu