De Kubbe scholenbasketbaltoernooi in Biddinghuizen geslaagd

De bekers staan te wachten op de winnaars. Foto: BAS Basketbal

BAS Basketball hield zaterdag 18 februari het jaarlijkse De Kubbe scholenbasketbaltoernooi. Hieraan namen de groepen 5 tot en met 8 van alle drie de basisscholen uit Biddinghuizen deel.

Op deze zaterdagochtend kwamen ruim negentig kinderen naar de sportzaal in De Binding om met elkaar een sportief potje te basketballen. Veel ouders, verzorgers, juffen, meesters en andere belangstellenden moedigden de kinderen aan.

Stuiterende kinderen

Na een ochtend vol rennende, lachende en stuiterende kinderen bleek dat de Flying Flames van groep 5/6 van De Schatkamer de meeste wedstrijden in hun klasse had gewonnen. Het team werd zo de kampioen van groep 5/6 en ging met een mooie beker naar school.

De nummers 1 en 2 van groep 7/8 speelden een grote finale over het hele veld. Zij werden aangemoedigd door alle klassen en uiteindelijk werd de finale gewonnen door De Popcorntjes van groep 7/8 van De Tamarisk. Alle kinderen kregen nog een medaille mee voor in de prijzenkast thuis.

Geslaagde ochtend

Bas Basketball kijkt terug op een geslaagde en sportieve ochtend waarin kinderen kennis hebben kunnen maken met de basketbalsport.

Nieuws

Meest gelezen

menu