Atletiekvereniging Flevo Delta houdt Start to Run

De afsluitende 3 kilometer van de Start 2 Run in 2019. Foto: Tony Honders

Atletiekvereniging Flevo Delta in Dronten houdt weer de cursus Start to Run. Dinsdag 28 februari om 19.30 uur is er een informatieavond.

Al ruim 68.000 hardlopers hebben de Yakult Start to Run succesvol afgerond. Zij waarderen de cursus met een dikke 8,5. De support van trainers en loopmaatjes zorgen voor een fijn en fit gevoel, voor meer energie en minder stress. Op zaterdagmorgen biedt Flevo Delta gratis een tweede training aan. Deze extra training kan ook solo worden gedaan.

Minitraining

Wie ook wil ervaren wat hardlopen met hem of haar doet kan vrijblijvend naar de informatieavond op dinsdag 28 februari om 19.30 uur komen. Er zijn miniclinics over voeding, blessurepreventie en er is een minitraining. Wie verzekerd wil zijn van een plek kan mailen naar degrootmarjo@gmail.com. De eerste trainingsavond is dinsdag 7 maart, aanvang 19.30 uur.

Alle activiteiten vinden plaats vanaf de accommodatie van AV Flevo Delta aan de Educalaan 18 in Dronten. Wie vragen heeft kan bellen of appen met Marjo de Groot, telefoon: 06-49980235. Inschrijven kan op https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/19406-start-to-run-dronten/ .

Nieuws

Meest gelezen

menu