Altijd een PR bij de Kerstloop

Deelnemers aan de Leisure World Kerstloop. Tony Honders

Dronten - In Dronten wordt zondag 15 december de Leisure World Kerstloop gehouden. Bij de jubileumeditie van vorig jaar - in 2018 - vond de Kerstloop voor de dertigste keer plaats - werd een mooie groei van bijna tweehonderd deelnemers gerealiseerd.

Meer ‘entertainment’

Dat geeft de ambitieuze organisatoren van Flevo Delta nog meer energie om dit evenement uit te breiden. Zo krijgt het aspect ‘entertainment’ dit jaar een nog grotere omvang dan vorig jaar. Zowel voor publiek als deelnemer is dit een extra impuls de Kerstloop te omarmen. Hiermee krijgt het evenement nog meer uitstraling.

Parcours onveranderd

Van belang is dat voor de gepassioneerde loper het snelle parcours onveranderd is. Er kunnen wederom supertijden gelopen worden en een persoonlijk record zit er bij goede weersomstandigheden dik in. Sowieso kan ieder op zijn niveau een prachtig resultaat op dit parcours behalen. Velen zijn in staat om, zo aan het eind van het jaar, een ‘beste jaar prestatie’ neer te zetten.

De diversiteit in de keuze van de te lopen afstand biedt jong en oud, groot en klein, getraind en beginnend, een leuk feestje.

FlevoPost Bedrijvenloop

Het is mogelijk mee te doen aan de FlevoPost Bedrijvenloop. De organisatie is blij met de medewerking van NDC Mediagroep, uitgever van FlevoPost, om deze naam aan de bedrijvenloop te verbinden. Bij de FlevoPost Bedrijvenloop kan elk bedrijf teams van drie tot vijf personen inschrijven en als individu neemt de loper deel aan de Praxis 5 kilometer of de Autoschade Dronten 10 kilometer. Voorafgaand aan de loop worden de teams ontvangen in zalencentrum Open Hof en kunnen ze een teamfoto te laten maken. De vermoeide teams kunnen tijdens de speciale prijsuitreiking met een hapje en drankje nagenieten.

Geïnteresseerden vinden alle informatie op de website www.kerstloopdronten.nl

Nieuws

Meest gelezen

menu