AV Spirit houdt vijfde Wintercup van dit seizoen

Wintercup (archieffoto). Foto: Vedapress

Voor de 260e keer klinkt op zondag 5 februari vanaf Sportpark Langezand het startschot voor de Wintercup. Hiermee start de vijfde van een reeks van zes tijdens dit loopseizoen. Met een gemiddeld aantal van 130 lopers van binnen en buiten Lelystad, het loopevenement op de februarikalender van menig hardloper.

AV Spirit organiseert tot en met maart op elke eerste zondagochtend van de maand deze mooie loop door de bossen van Lelystad. De start en finish zijn vanaf de sportaccommodatie van AV Spirit aan het Langezand. Ook dit seizoen zijn de 5 en de 10 km uitgezet, daarnaast voor de jeugd de 800 meter kidsrun en de 2 km run en ook aan de wandelaars is gedacht met een mooie 5 km route.

Inschrijven kan ook als niet-lid, per datum of voor alle data. Graag zoveel mogelijk voorinschrijven via deze link . Tot en met vrijdag 3 februari geldt er een korting bij voorinschrijvingen. Op zondag 5 februari is inschrijven vanaf 9.30 uur mogelijk in de kantine van AV Spirit. Voor meer informatie: 06-41726661.

Nieuws

Meest gelezen

menu