ASVD Judo Dronten viert 50-jarig bestaan

Training bij ASVD Judo Dronten. Foto: André Vrielink

Judovereniging ASVD Judo viert vrijdag 10 juni het vijftigjarig bestaan. Dit doet de club vanaf 19.00 uur op de eigen trainingslocatie, de sporthal aan de Lijzijde in Dronten.

De judovereniging werd op 1 januari 1971 opgericht als afdeling van de plaatselijke sportvereniging ASVD Omni, waar meerdere sportverenigingen onder vielen. Op 18 november 1991 werden er voor het eerst statuten opgemaakt bij notaris Vos. Voorzitter was toen mevrouw M. Groenendijk en penningmeester de heer G.J. Buiter.

Eigen weg

Op 1 januari 1998 ging de judovereniging onder de naam ASVD Judo Dronten haar eigen weg. Met de jaren groeide het ledenaantal en ontstond er een sportieve club waar iedereen welkom is. Respect, veiligheid en plezier voor iedereen is het motto bij de vereniging. Door leuke activiteiten zoals spellen tijdens de lessen, maar ook het kersttoernooi en judokamp, wordt op een spontane manier aan het zelfvertrouwen en de conditie gewerkt. Op dit moment richt de vereniging zich vooral op kinderen van 4 tot en met 12 jaar en van 14 tot en met 18 jaar.

Diverse activiteiten

Het jubileumfeest is voor de huidige leden, maar ook oud-leden en -bestuursleden zijn van harte welkom. Voor de jongere leden is er een springkussen en zijn er diverse activiteiten. Ook is er een Rad van Avontuur met leuke prijzen.

Wie er bij wil zijn dient zich er e-mail aan te melden. Dit kan via e-mailadres 50jaar.asvdjudodronten@gmail.com. In de mail dient te worden aangegeven met hoeveel mensen men komt.

Nieuws

Meest gelezen

menu