Bezorging en adverteren Flevopost

Flevopost Dronten wordt verspreid in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen. Flevopost Lelystad wordt verspreid in Lelystad.

Afgiftepunten - U kunt hier zelf de krant ophalen:
Biddinghuizen Albert Heijn, Dreef 1-A; Buitenplaats Veluwemeer, Varelsebeek 7
Dronten Aventura Dronten, Educalaan 37; De Buitenplaat, Ketelweg 2; Deen Supermarkt, De Kajuit 1-9; Gemeente Dronten, De Rede 1; Jumbo, Binnenloop 10; Wardhof 8; MC Dronten, Het Zwarte Water 77; NCC-Clubterrein het Abbertbos, Stobbenweg 17; Shell, De Zuid 41
Swifterbant Albert Heijn, De Poort 10; Deen Supermarkt, Zuidsingel 32-A
Lelystad Albert Heijn, Voorhof 12; Autobedrijf Metz, Kempenaar 102; Bos en Heide, Zeebiesweg 53; Jumbo, Jol 37-01;Jumbo, Waagpassage76; Mac3 Park, Bronsweg 7; MC Zuiderzee, Ziekenhuisweg 100; Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad, Binnenhavenweg 43; The Read Shop De Brunte, Snijdersstraat 8

Indien u de papieren krant hebt gemist kunt u hier de digitale verie lezen:

Flevopost Dronten 

Flevopost Lelystad

Het archief van Flevopost Dronten is te vinden op dekrantvantoen

Het archief van Flevopost Lelystad is te vinden op dekrantvantoen

Bezorgklacht melden.
U kunt een klacht indienen als u in een van bovengenoemde plaatsen woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval de digitale versie lezen. 

Lees hier onze Privacy Statement

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren

Familieberichten

Rouwadvertenties kunt u eenvoudig en snel doorgeven via
www.familieberichten.nl

E-mail: weekbladen
@familieberichten.nl
Telefoon: 088-8005700

Voor geboorte en jubilea:
info@rubrieks.nl
Tel: 088-800400

Familieberichten.nl