Ziekenhuis St Jansdal heeft nieuwe bezoektijden

Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. Archieffoto: Mediahuis Noord

In ziekenhuis St Jansdal gelden vanaf 2 januari nieuwe bezoektijden. De nieuwe tijden sluiten beter aan bij de behoefte van de patiënt, bezoeker en die van de zorgverlener, aldus het ziekenhuis.

De nieuwe algemene bezoektijden zijn: iedere dag van 15.00 tot 20.00 uur. Er zijn afdelingen met afwijkende bezoekuren. Kijk daarvoor op www.stjansdal.nl/bezoek . Bij de dagopname mag er tijdens het wegbrengen en ophalen een begeleider mee met de patiënt. Tussendoor is op de dagopname geen bezoek mogelijk.

Twee bezoekers

Het is voor bezoekers niet (meer) nodig om een afspraak te maken. In verband met de benodigde rust voor de patiënten worden maximaal twee bezoekers per bed toegestaan. Patiënten, die niet aan bed gebonden zijn, kunnen hun bezoek ook buiten de bezoektijden ontvangen in de centrale hal.

Buiten bezoektijden

Familieleden van patiënten kunnen een verzoek indienen om buiten bezoektijden ook aanwezig te zijn op de afdeling. Dit gebeurt alleen op onderlinge afspraak tussen arts en bezoek of tussen verpleegkundige en bezoek.

Nieuws

menu