Wethouder Irene Korting gaat op business-tour in de dorpen

In een VW-camperbus rijdt wethouder Irene Korting over de bedrijventerreinen en bezoekt ze diverse ondernemers.

In een VW-camperbus rijdt wethouder Irene Korting over de bedrijventerreinen en bezoekt ze diverse ondernemers. Aangeleverde foto

Dronten - Wethouder Irene Korting maakt op vrijdag 16 november, op de 'Dag van de Ondernemer', een business-tour door de gemeente Dronten. In een nostalgische VW-camperbus rijdt zij over de bedrijventerreinen in Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten en bezoekt ze diverse ondernemers.

De wethouder gaat met de ondernemers in de dorpen in gesprek over ondernemen in de gemeente Dronten en over de uitdagingen die ze op zich af zien komen. 

'De gemeente Dronten waardeert het lef en doorzettingsvermogen van haar bijna 4.000 MKB-ondernemers die samen zorgen voor 16.000 arbeidsplaatsen. Daarmee leveren ze een grote bijdrage aan een gezond economisch klimaat. De positieve uitstraling van de MKB-ondernemers heeft aantrekkingskracht op nieuwe spelers voor wie de gemeente 30 hectare nieuw bedrijventerrein beschikbaar heeft. Ruimte voor gezonde groei'.

De business-tour van de wethouder is de hele dag te volgen via de social media kanalen facebook , twitter en instagram van gemeente Dronten. De tour wordt afgesloten met een bezoek aan Elshof Organic Fruit, de onderneming van het jaar 2018 van gemeente Dronten.