Zonder afspraak een boosterprik halen kan vanaf woensdag 12 januari op alle vijf de vaccinatielocaties in Flevoland

Boosterprik. Foto: Shutterstock.

GGD Flevoland maakt het mogelijk vanaf woensdag 12 januari zonder afspraak een extra boosterprik tegen het coronavirus te halen op alle vijf de vaccinatielocaties in Flevoland.

Een boostervaccinatie is alleen te verkrijgen, wanneer de laatste coronavaccinatie drie maanden of langer geleden is of dat men minimaal drie maanden geleden Covid heeft doorgemaakt. Het is ook nog steeds mogelijk om voor de eerste of tweede prik vrij in te lopen.

Dichter in de buurt

GGD Flevoland heeft gemerkt dat wanneer inwoners van Flevoland een afspraak proberen te maken voor de boostervaccinatie, zij in sommige gevallen in eerste instantie een afspraak krijgen aangeboden op een locatie buiten de provincie. Om de inwoners van Flevoland in de gelegenheid te stellen de boostervaccinatie toch dichter in de buurt te kunnen krijgen, is het vanaf nu mogelijk om zonder afspraak een boostervaccinatie te halen in de genoemde locaties.

Inlooptijden

Voor de vijf vaccinatie-locaties in Flevoland in Dronten, Lelystad en Emmeloord: Kijk hier voor de adressen en locaties van de vaccinatiestraten en op prikkenzonderafspraak.nl .

Nieuws

menu