Verkeershinder door wegwerkzaamheden kruispunt Ganzenweg-Knardijk

Overzicht van de toekomstige situatie. Impressie: Provincie Flevoland

Verkeer vanuit Lelystad en Dronten naar Harderwijk dat het kruispunt Ganzenweg-Knardijk gebruikt, moet vanwege werkzaamheden tot vrijdag 23 september 19.00 uur rekening houden met verkeershinder op de toe- en afritten. De werkzaamheden worden uitgevoerd in twee fases. Fase één: de zijde Knardijk (N707) en fase twee: zijde Harderdijk (N306).

Omleidingsroute N707 Knardijk

De werkzaamheden aan zowel de toerit en de afrit van de N707 Knardijk (zijde Zeewolde) worden uitgevoerd vanaf maandagmorgen 12 september om 6.00 uur tot en met vrijdag 16 september om 6.00 uur. Om de werkzaamheden goed en veilig te kunnen uitvoeren, is de route over het viaduct ook dicht.

Het verkeer van en naar Zeewolde moet gebruikmaken van de gebruikelijke omleidingsroute via de N302 en de N305 (Gooiseweg). Ook het doorgaand verkeer tussen Biddinghuizen en Zeewolde moet deze omleidingsroute volgen. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Landbouwverkeer kan in deze situatie geen gebruikmaken van de gebruikelijke route via het Ganzenpad en moet de omleidingsroute via de N302 volgen. Het Ganzenpad is alleen voor bestemmingsverkeer in te rijden via de Sternweg.

Omleidingsroute N306 Harderdijk

De werkzaamheden aan zowel de toerit en de afrit van de N306 Harderdijk (zijde Biddinghuizen) vinden plaats van maandag 19 september 06.00 uur tot en met vrijdag 23 september 19.00 uur. De op- en afritten zijn dan afgesloten, ook is in deze periode de route over het viaduct niet beschikbaar. Al het verkeer wordt omgeleid.

De woningen, restaurant en de andere bedrijven in de Harderhaven en villapark zijn in deze periode bereikbaar via de omleidingsroute die loopt via de Karekietweg. De omleiding wordt aangegeven met borden. Landbouwverkeer moet ook rekening houden met een omleidingsroute via de Sternweg en de Ganzenweg (N302).

Openbaar vervoer en fietsverkeer

Vanwege de werkzaamheden komen de gebruikelijke route en haltes van de bussen rondom de kruising te vervallen. De halte Ganzenweg/Sternweg wordt in deze periode gebruikt als overstappunt. Informeer en plan uw reis van tevoren met de OV-planner van Connexxion.

Tijdens de afsluitingen van de toe- en afritten ondervindt het fietsverkeer geen en blijven de huidige fietsroutes in stand.

Nieuws

menu