VSBfonds houdt spreekuur voor financiering sociale projecten Flevoland

Geld. Foto: Pixabay

Het VSBfonds heeft geld beschikbaar voor mensen die ideeën hebben voor sociaal-maatschappelijke activiteiten in de provincie Flevoland. Adviseurs van het fonds zitten donderdag 19 mei klaar bij Flever in Lelystad, om met initiatiefnemers in gesprek te gaan over hun plannen.

Sociale projecten gezocht

Het VSBfonds is op zoek naar mensen met mooie ideeën en plannen waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Ideeën waardoor mensen elkaar ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap.

Gesprek aanvragen

Mensen die zijn geïnteresseerd in een gesprek, kunnen hun idee of plan in 10 regels omschrijven en mailen naar het VSBfonds, dan ontvangen ze een uitnodiging voor een gesprek op 19 mei bij Flever aan De Schans 19 -45 in Lelystad.

Klik hier voor meer informatie.

VSBfonds

VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.

www.vsbfonds.nl

Nieuws

menu