VSBfonds houdt online spreekuur voor de financiering van sociale en culturele projecten in Flevoland

Het VSBfonds heeft geld beschikbaar voor mensen die ideeën hebben voor sociale of culturele activiteiten in Flevoland.

Het VSBfonds heeft geld beschikbaar voor mensen die ideeën hebben voor sociale of culturele activiteiten in Flevoland. Foto: Pixabay

Het VSBfonds heeft geld beschikbaar voor mensen die ideeën hebben voor sociale of culturele activiteiten in Flevoland. Adviseurs van het fonds zitten op donderdag 27 januari klaar om met initiatiefnemers in gesprek te gaan over hun plannen.

Het VSBfonds is op zoek naar mensen met mooie ideeën en plannen waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waardoor mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap.

Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.

Contact met regio-adviseur

Initiatiefnemers kunnen contact opnemen met de regio-adviseur van de provincie Flevoland. Die kan met hen bespreken of hun project in aanmerking komt voor een donatie.

Inwoners van Flevoland kunnen hun idee of plan omschrijven in 10 regels en mailen naar de regio-adviseur. Zij ontvangen daarna een uitnodiging voor een gesprek, telefonisch of via een videobelprogramma.