Ziekenhuis St Jansdal doet mee aan campagne om de zorg te sterken

In deze campagne kan iedereen zijn waardering uitspreken in het klein en de zorgverleners sterken door de lieve helende woorden die ze in postzakken vol binnen krijgen. Afbeelding: Buiten Bewust Zijn

Ziekenhuis St Jansdal is samen met het bedrijf Buiten Bewust Zijn de campagne ‘Ik heb je hart nodig’ gestart. In deze doorlopende campagne vraagt het ziekenhuis om pen en papier te pakken en om iets liefs op te schrijven.

Om de stap zo klein mogelijk te maken zijn er brievenbussen en ansichtkaarten ontworpen die op zoveel mogelijk (openbare) plekken, onder andere in Harderwijk en Lelystad, neergezet worden.

De feestelijke aftrap van de campagne is morgen (25 januari) in de centrale hal van St Jansdal locatie Harderwijk. Het doel? Dat het regent aan mooie kaarten, brieven en lieve woorden om de zorg te bedanken, te sterken en positief onder de aandacht te brengen.

Het idee is simpel; je pakt een kaartje, schrijft iets op en post hem meteen in de speciale brievenbus. Op deze manier regent het straks kaarten vol waardering in, in eerste plaats St Jansdal Harderwijk, Lelystad en de buitenklinieken van St Jansdal.

Het bestellen van kaarten en brievenbussen kan via contactbuitenbewustzijn@gmail.com

Nieuws

menu