Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan woningoverval Oostrandpark

Fotostudio Wierd

Lelystad - Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de gewelddadige woningoveral aan het Oostrandpark in Lelystad op 13 december 2016. De recherche heeft nog aanvullende vragen in het onderzoek.

Die dinsdagmorgen drongen rond 05.45 uur drie onbekende mannen de woning in binnen. Ze bedreigden de bewoners met een vuurwapen en wilden geld. Met buit gingen ze er vervolgens in een auto vandoor in onbekende richting.

Vier verdachten aangehouden

De recherche startte direct een groot onderzoek en hield in totaal vier verdachten aan. Een 22-jarige Lelystedeling werd 24 januari aangehouden. Twee mannen van 22 en één van 23 jaar, allen uit Lelystad, werden op 1 februari aangehouden. Van deze vier zit één nog vast (de 24 januari aangehouden Lelystedeling).

Camerabeelden

De recherche heeft nog aanvullende vragen over onder andere de vluchtauto van de verdachten. Camerabeelden waarop de auto te zien is, worden getoond. Ook vertellen de slachtoffers wat voor impact de overval op hen heeft gehad.

Iedereen die informatie heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn, wordt verzocht zich te melden via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Ook kan er digitaal melding gedaan worden via het tipformulier van de politie .

Nieuws

menu