KunstExpo Flevoland 2022 wordt vanwege corona verplaatst naar de zomer

De tweejaarlijkse KunstExpo Flevoland in de Bantsiliek wordt volgend jaar in juni gehouden in plaats van januari archief Reina Halman Fotografie

Bant - De KunstExpo Flevoland 2022 wordt volgend jaar in de zomer gehouden en wel op 11 en 12 juni in de Bantsiliek in Bant.

De KunstExpo stond altijd tweejaarlijks op de kalender in januari, maar vanwege corona heeft de organisatie besloten om niet in januari maar in juni de Expo te organiseren. ‘Er zijn op dit moment teveel obstakels om er een veilig en gezellig evenement van te maken in januari, onze traditionele Expomaand. We hopen dat er in juni betere condities zijn’, aldus de organisatie.

Bantsiliek

Op de Expo komen kunstenaars en bezoekers met elkaar in aanraking en gesprek door middel van hedendaagse kunst. Er wordt een verscheidenheid aan werk geëxposeerd zoals schilderijen, keramiek, glaskunst en andere creatieve vormen van zowel regionale kunstenaars als daar buiten. De Bantsiliek blijft ook op de zomerse datum het vertrouwde onderdak. Het biedt een bijzondere ambiance om van kunst te genieten.

Meer informatie over de KunstExpo is te vinden op de website van www.kunstexpoflevoland.nl .

Nieuws

menu