Boer Wim zoekt Vrouw: Amore in de polder

Wim en Marit lijken elkaar helemaal te hebben gevonden. KRO-NCRV/Linelle Deunk

Marknesse - In Boer Zoekt Vrouw zoekt Wim Droog uit Marknesse zijn ware liefde. Die lijkt hij in Marit helemaal te hebben gevonden.

De twee tortelduifjes ogen superverliefd, zitten af en toe aan elkaar en wanneer hun blikken elkaar kruisen, spatten de liefdesvonken van het beeldscherm af. Wim ging langs bij Marit in haar studentenappartement middenin de grote stad. Ze hebben het over de studietijd en Wim vertelt dat hij zelf die periode op kamers ook wel had willen meemaken.

Dat Marit een reislustig type is, blijkt wanneer ze Wim haar fotoalbum van een paar maanden Zuid-Amerika laat zien. Wim kan in de winterperiode vast weleens een paar weken vrij regelen om samen een mooie reis te maken.

Daarna komen de vriendinnen van Marit op bezoek. Eén man tegenover een groep dames, ga er maar eens aan staan. Toch doorstaat Wim de proef prima en hij wordt snel goedgekeurd door de vriendinnen van zijn meisje.

En waar is nu de liefde nog mooier te ontdekken dan in een mooi Italiaans plaatsje? Het onderkomen valt in de smaak, net als de omgeving. En Wim en Marit? Die zien elkaar helemaal zitten. Wordt vervolgd.

Nieuws

menu