5 O’Clock Class geeft workshops in de Kubus

Op 20 juni zijn er workshops in Lelystad. 5 O’Clock Class

Lelystad - De 5 O’Clock Class is een veelzijdige, allround vooropleiding voor hedendaagse dans. Na 25 jaar Amsterdam breiden zij uit naar Almere. Op zondag 20 juni zijn er drie workshops van 5 O’Clock Class in de Kubus in Lelystad.

Van 13.00 tot 14.15 uur is er de workshop contemporary, van 14.30 tot 15.45 urban en van 16 tot 17 uur is er een auditie-les fusion.

In het lesprogramma hebben urban-dansstijlen, moderne dans, jazz en klassiek ballet een belangrijke plaats, maar er is ook ruimte voor onder meer tap- en showdans, Afrikaanse dans, en zang- en theatertechnieklessen. De docenten en leerlingen hebben uiteenlopende culturele en maatschappelijke achtergronden, zijn getraind in heel verschillende danstechnieken, maar vinden elkaar in een enorme liefde voor de dans.

‘De 5 O’Clock Class biedt een veilige leeromgeving, waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen’, vertelt Jeanne van Beek van 5 O’Clock Class. ‘Experimenteren en ‘fouten maken’ zijn daar onderdeel van: je komt naar de 5 O’Clock Class om te leren en met plezier te dansen. We verwachten dus niet dat je al op topniveau presteert. Het gaat ons erom dat je de potentie hebt om een goede, professionele danser te worden.’

Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

menu