'Ode aan het landschap' is het thema van de jubileumeditie van Zilver op Water in Lelystad

Beeld van een vorige editie van Zilver op Water. Aangeleverde foto

Voor de vijfde editie van het evenement Zilver op Water in Lelystad hebben zeven kunstenaars een speciaal werk gemaakt, dat in de avond verlicht is. Het thema dit jaar is ‘Ode aan het landschap’. Vanaf dinsdag 21 december na zonsondergang tot en met dinsdag 27 december zijn de kunstwerken te zien in het water van het Zilverpark.

Dit inmiddels jaarlijks terugkerende evenement is weer geheel corona-proof te beleven. Geen festivalavond maar een privé-moment via de eigen smartphone.

De deelnemende kunstenaars zijn: Jurrian van den Haak, Foktje Doornbos, Wil vom Kothen, Robert Roelink, Mira Ticheler, Mannie Krak en Erik Fakkeldij.

[De tekst gaat verder na de foto]

De muziek, gecomponeerd door Olaf Noordanus, waarmee het verhaal van de individuele (licht)kunstwerken wordt verteld, is digitaal te beluisteren via eigen mobiel door middel van een link/QR code.

De beelden en de muziek zijn vanaf 21 december te zien en te horen via de website van Zilver op Water .

‘Neem je telefoon met oordopjes/koptelefoon mee om dit optimaal te kunnen ervaren, en laat je verwonderen door de kunstwerken die geïnspireerd zijn op het thema: Ode aan het landschap’, aldus kunstenaar Mannie Krak.

Nieuws

menu