Woongebouw Binnenhof komt direct naast Agora Theater

Een impressie van het wooncomplex Binnenhof. Afbeelding: Kam & Bronotte makelaars

Direct naast het Agora Theater in Lelystad komt het woongebouw Binnenhof met 50 koopappartementen. Het complex bestaat uit vijf panden met verschillen in hoogte, gevelcompositie en kleur.

Bijzonder in het complex is het gedeelde groene dek, dat het binnenhof vormt. Hier zit je beschut tussen de gebouwen in het groen met een perfecte zonligging, terwijl je toch midden in de stad bent.

Ruim van opzet

Het dek is ruim van opzet zodat er gezamenlijke activiteiten kunnen plaatsvinden. Daarnaast is er een gedeelde ruimte die door de Verening van Eigenaren ingericht kan worden naar wens: het kan een werkruimte worden, maar ook een speelkamer/oppaskamer of fitnessruimte. Zes appartementen beschikken over de mogelijkheid voor beroep aan huis. Fietsen parkeer je gemakkelijk in de afgesloten fietsenstalling op de begane grond. De woningen bereik je via het binnenhof of de extra brede galerij. Door de breedte kan de galerij worden ingericht als aantrekkelijke verblijfruimte in de buitenlucht met zitjes en veel groen. Hierdoor wordt het onderdeel van het hof en ontstaat een ruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Het doel is om een geborgen en sociaal gebouw te maken waar mensen omkijken naar elkaar en waar mensen zich echt thuis voelen.

Inschrijving start eind februari

De inschrijving start eind van deze maand, de verkoop in maart. Bijzonderheden aan dit project: (gezins)woningen met 1 of meer slaapkamers direct gelegen aan het hof, ruime woonkamers, kinderen kunnen beschermd spelen, grote buitenruimtes gelegen aan een groen hof , parkeren auto’s en fietsen op begane grond of met vergunning in de openbare ruimte, vel zon en beschutting, bergruimte is ruim en dichtbij, er is gedeelde ruimte voor ontmoeting, gezamenlijke activiteiten en werken in rust en er is veel groen.

Inschrijving en verkoop gaan via Kam & Bronotte makelaars. Bij interesse mailen naar info@marktmakelaar.nl met de vermelding ‘50 appartementen Binnenhof Lelystad’.

Kijk voor meer informatie op: www.woonstraks.nl/binnenhof

Nieuws

menu