Verbindende buurtdiners bij Resto VanHarte in Lelystad

Albert Heijn en Resto VanHart slaan de handen ineen in de Week tegen Eenzaamheid. Foto: M.F.A. Bakker

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid, van 29 september tot en met 6 oktober brengen sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Albert Heijn mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel. Dit gebeurt ook in Lelystad.

De Week tegen Eenzaamheid is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Op zo’n vijftig locaties door het hele land verzorgen Resto VanHarte en Albert Heijn ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort.

Wijkcentrum Zuiderzee

In Lelystad vindt het diner plaats op dinsdag 4 oktober in Wijkcentrum Zuiderzee aan de Waddenlaan 1. Er is deze avond ook bingo en live-muziek. Inwoners van Lelystad die houden van lekker eten, muziek en bingo en nieuwe mensen willen leren kennen kunnen zich aanmelden voor een diner via de site van Resto VanHarte.

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid nodigt Albert Heijn klanten uit om gezellig te komen eten bij Resto VanHarte. Dit gebeurt via advertenties in de landelijke dagbladen, in het Albert Heijn magazine Allerhande en in de winkel door middel van posters. Elke winkel deelt daarnaast een aantal dinerbonnen uit om mensen met gevoelens van eenzaamheid uit te nodigen om een keer gratis te komen mee-eten bij Resto VanHarte.

Iedereen is van harte welkom

Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens de Resto VanHarte diners. De diners starten om 18.00 uur en de inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is zeven euro. Reserveren is verplicht. Dit kan online en via telefoonnummer 0900-9003030 (van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Nieuws

menu