Van der Valk Hotel Lelystad opent haar deuren

De officiële opening. Foto: Van der Valk

Het gloednieuwe en 115e Van der Valk Hotel in Lelystad is woensdag 10 augustus geopend. Vanaf 15.00 uur konden de eerste hotelgasten inchecken. Zij werden ontvangen met een glas bubbels.

De officiële opening werd om 15.30 uur verricht. General Manager Daniëlle Hunink-Van den Nieuwenhuijzen hield een speech. Haar oma Toos van der Valk sprak met trots nog een aantal woorden. Daarna was het moment dan eindelijk daar. De ‘gouden’ schaar werd overhandigd aan oma Toos en aan haar dan ook de eer om het lint door te knippen. Met luid applaus en de nodige confetti werd het Van der Valk Hotel Lelystad dan eindelijk officieel geopend.

Ook voor niet-hotelgasten

Tot en met 14 augustus was het hotel alleen geopend voor hotelgasten. Het is nu ook voor niet-hotelgasten mogelijk om (op reservering) te lunchen, te dineren en/of te borrelen in het restaurant, de lobbybar of op het terras.

De lobbybar (Bistrobar Madame) en het restaurant (Restaurant SUYD) zijn al geopend voor de hotelgasten, de Weleda City Spa opent donderdag 18 augustus. De overige faciliteiten, zoals de skybar, de fitnessruimte en het zwembad zijn vanaf september beschikbaar.

Hoewel het overgrote deel van het hotelpand af is, wordt er nog wel aan diverse zaken gewerkt. De gasten ondervinden hier weinig tot geen hinder van.

Nieuws

menu