Van Wijnen Lelystad steekt de handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Medewerkers van Van Wijnen werken tijdens NL Doet Foto: Van Wijnen

Van Wijnen Lelystad deed vrijdag mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van ons land. Maar liefst veertig medewerkers van het ontwikkel- en bouwbedrijf staken de handen uit de mouwen om op vier locaties in Flevoland diverse klussen uit te voeren.

Vrijwillige inzet

Commercieel manager Chantal Visser: ‘NLdoet zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de bouwen te steken. Collega’s van Van Wijnen Lelystad zetten zich jaarlijks tijdens NLdoet in voor sociaal maatschappelijke organisaties. We vinden het belangrijk om naast onze normale activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving in Flevoland;,

Stad en Natuur Almere was een van de projecten waar medewerkers van Van Wijnen zich inzetten. Er werden wilgen geknot, hekwerk gevlochten en snoei- en schoffelwerkzaamheden gedaan.

Lelystadse Uitdaging

Van Wijnen werkt nauw samen met de Lelystadse Uitdaging voor het maken van maatschappelijke matches die bijdragen aan een betere leefkwaliteit. Door matches van de Lelystadse Uitdaging gingen medewerkers van Van Wijnen aan de slag bij het Leger des Heils en Archeologisch Openluchtmuseum Swifterkamp. Bij Swifterkamp werd het dak vervangen en werden snoei- en tuinwerkzaamheden verricht. Bij het Leger des Heils Lelystad werd beplating van een balie en keuken vervangen.

Voedselbank Lelystad

Ook bij de Voedselbank in Lelystad ging Van Wijnen aan de slag. Er werd een overkapping voor een fietsenstalling gemaakt. De overkapping is een schenking van Van Wijnen en mede mogelijk gemaakt door Umfeldt, urban furniture.

Nieuws

Meest gelezen

menu