Snoeiers maken ruiterpaden in Lelystad weer veilig, vrij en schoon

Vele handen maken licht werk. Foto: Eigen foto

In het kader van de jaarlijkse vrijwilligersdag NLdoet is afgelopen weekend door veel vrijwilligers in Lelystad een berg werk verzet. Omdat we ze niet allemaal kunnen noemen, lichten we deze keer de vrijwilligers van Stichting Paarden Platform Lelystad eruit. Zij staken hun armen uit de mouwen om de ruiterpaden weer veilig, vrij en schoon te maken.

De vrijwilligers verrichtten hoognodige snoeiwerkzaamheden in het Paardenbos, om de ruiterpaden vrij te maken van omgevallen bomen en overhangende (bramen)takken. Speciale gast was wethouder Dennis Grimbergen, die fanatiek meehielp met snoeien.

De vrijwilligers van stichting Paarden Platform Lelystad (PPL) werken er het hele jaar hard aan om de buitenrijmogelijkheden verder te vergroten en de bestaande ruiterpaden nog mooier te maken. ‘We kunnen wel wat extra hulp gebruiken’, laat Marjon Melessen weten. ‘Wie ook wil helpen snoeien, kan u zich aanmelden via de PPL website. Vele handen maken licht werk! Het is heel gezellig met na afloop een kop koffie’.

paardenplatformlelystad.nl

Nieuws

Meest gelezen

menu