Ruim 560 kinderen blij gemaakt met speelgoedbeurs

Beeld van de speelgoedbeurs. Foto: Eveline van Schie

In kerkcentrum De Pijler in Lelystad werd zaterdag 3 december een speelgoedbeurs gehouden. 566 Kinderen werden blij gemaakt met in totaal 1.618 cadeautjes, 86 grote cadeaus en 566 knuffels. ‘We zijn dankbaar,’ laat Eveline van Schie van de organisatie weten.

‘Het was bijzonder dat we ook dit jaar met zoveel vrijwilligers iets hebben mogen betekenen voor gezinnen met een krappe beurs in onze stad,’ vertelt ze. ‘Mooie, soms ontroerende gesprekken, vele dankbare mensen, stralende gezichtjes, zoveel enthousiaste helpende handen en een overvloed aan mooi speelgoed. Om stil van te worden. Dank aan iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen om de speelgoedbeurs weer mogelijk te maken. Hartverwarmend.’

Het speelgoed is ingezameld door de verschillende kerken, AH Voorhof en basisscholen in Lelystad. Toegangskaarten voor de beurs werden verspreid onder de mensen die bij de voedselbank lopen of bekend zijn bij de verschillende schuldhulpinstanties. De beurs is een initiatief van christenen, die vanuit hun geloof iets willen betekenen voor anderen.

Nieuws

menu